Top
sminkerna4

Шминкерница – катче во домот создадено за дами

Секоја жена би сакала во својот дом да го има токму ова катче, шминкерница. Едноставно е, практично, и пред сè фунцкионално. Убаво е жената да има свој простор каде што ќе може да се подготви за излегување, а да не треба да ги „разнесува“ шминките по собите во домот. Шминкерницата не мора да биде голема, може да се прилагоди според слободниот простор во спалната соба, а може да биде и наједноставен.

sminkerna

sminkerna1

sminkerna2

sminkerna14

sminkerna3

sminkerna5

sminkerna6

sminkerna7

sminkerna10

sminkerna12

sminkerna13

sminkerna15

sminkerna16

sminkerna8
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *