Top

AQUA мобилен телефон на Самсунг

Премногу футуристички, оригинален и иновативен мобилен телефон наречен AQUA доаѓа од SAMSUNG Кореја. Нема што многу да се објаснува бидејќи самото има кажува се’. Дизајнерот ги формулирал копчињата како благи отисоци во вода. Моделот има touch технологија по целата предна површина и користи еко-течни батерии. Несекојдневен изум. Заслужено Like!!


Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *