Top

Разбудете се!!

Ви го претставуваме генијалниот концепт на јужно-корејскиот дизајнер Јун Јеон “Перница-аларм”.  Време е да го пензионирате Вашиот будилник.
Facebook FAN page
1 Коментар

Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *