Top

Ramon Studio – креативни кампањи

Ramon Studio е шпанска маркетинг агенција која има изработено рекламни капањи за познати брендови како Mini, Volkswagen, Audi, Skoda, Nissan. Единствено нешто што се повторува во нивните дизајни се оригиналноста во идеите и нивното стилско извршување.


Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *