Top

Сега и ти можеш да бидеш ЕЖ : )

Симпатични еж ракавици со кои ќе изгледате шик и штосно овие ладни зимски денови. Овие двослојни волнени ракавици со сигурност ќе ги заштитат и стоплат Вашите раце. Нивната цена е 24,80 долари.

Facebook FAN page
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *