Top

Пријателски часовници

Рускиот дизајнер Максим Максимов концепираше часовници кои ќе го “научат” Вашиот ритам на живот и секојдневни рутински активности. Едноставно, ставете го часовникот покрај Вас и сетирајте го кога треба да се разбудите, да ручате, да завршите некоја обврска или пак да водите љубов.


1 Коментар

Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *