Top

Повторно Jeremy Scott & Adidas

Повторно ви претставуваме производ на соработката на Jeremy Scott и Adidas. Исто како и патиките со мечиња на Jeremy Scott & Adidas, така и со овие модели се покажува дека нема граници во модата. Погледнете и сами за какви интересни модели станува збор.


Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *