Top
Ouzo-iLike-mk-F

Нова интересна амбалажа за добропознатото „Узо“

Дизајнерското студио „Dolphins“ изработи нова амбалажа за светски познатиот грчки алкохолен пијалок „Узо“. Креативните момци предлагаат 5 различни амбалажи за „Узо“, а на секоја од нив се претставени по неколку знаменитости за Грција.

Ouzo-iLike-mk-003

Ouzo-iLike-mk-004

Ouzo-iLike-mk-005

Ouzo-iLike-mk-006
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *