Top
Velosiped-izaraboten-od-drvo-iLike-mk

Несекојдневен велосипед изработен од дрво

Дизајнерот Пол Тимер од Амстердам концепирал уникатен велосипед чија основа е изработена од висококвалитетно дрво. Дизајнот на велосипедот е минималистички, е севкупната тежина изнесува 11 килограми.

Холандскиот дизајнер изјави:

Под убавата дрвена рамка на велосипедот се крие челична основа која гарантира издржливост и долготрајност на оваа машина. Искрено се надевам на позитивни критики, како и сериско производство на овој еко-велосипед.

Velosiped-izaraboten-od-drvo-iLike-mk-2

Velosiped-izaraboten-od-drvo-iLike-mk-3

Velosiped-izaraboten-od-drvo-iLike-mk-4

Velosiped-izaraboten-od-drvo-iLike-mk-5

Velosiped-izaraboten-od-drvo-iLike-mk-6
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *