Top
stolce4

Минималистичко столче од еластична мрежа

Henry Sgourakis кој е дијзанер на ова столче е познат по своите минималистички дизајни. Меѓу нив се вбројува и ова столче кое има едноставна метална конструкција и еластична мрежа која се прилагодува според поставеноста на телото, а потсетува на нашето детство. Кога не се употребува за намената за која е направено, изгледа како интересен украс во просторот. Достапно е во неколку впечатливи бои.

stolce

stolce2

stolce1

stolce3
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>