Top
bvd-reitan-iLike-mk-F

Минималистички пакувања за брза храна

Интернационалното дизајн студио „BVD“ реализираше впечатливи пакувања за брза храна со минималистички дизајн. На предната страна стои назив за типот на храната испишан на повеќе светски јазици, додека пак, другите страни од пакувањето се резервирани за состав на јадењето, како и табела со хранливи вредности.

bvd-reitan-iLike-mk-002

bvd-reitan-iLike-mk-003

bvd-reitan-iLike-mk-004

bvd-reitan-iLike-mk-005

bvd_reitan_6
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>