Top
Ultra-Minimalist-Bicycle-by-Mazda-iLike-mk-F

„Mazda“ претстави футуристички велосипед

На неделата на дизајн во Милано беше претставен необичен велосипед со моќен и футуристики дизајн. Негов производител е „Mazda“. Рамот на велосипедот е изработен од висококвалитетен челик, седиштето од кожа, а гумите се обложени со јаглердни влакна. Станува збор за велосипед наменет за возење во градски средини и има само една брзина.

Ultra-Minimalist-Bicycle-by-Mazda_1

Ultra-Minimalist-Bicycle-by-Mazda_2

Ultra-Minimalist-Bicycle-by-Mazda_3

Ultra-Minimalist-Bicycle-by-Mazda_4
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *