Top
super-tiny-cabin-northeastern-italy

Мала соба за уживање под ѕвездена светлина

Идејата на дизајнерите на оваа мала кабина во североисточна Италија е да им се овозможи на посетителите на истата, со восхит да уживаат во ѕвезденото небо во полн сјај. Кабината се наоѓа на  2055 метри надморска височина, во близина на Кортина во Италија. Таа се вика на Starlight Room и нуди неверојатен поглед на планините доломити, обезбеден со големи прозорци кои ја опкружуваат просторијата за спиење.

super-tiny-cabin-northeastern-italy-bed-full-glass

super-tiny-cabin-northeastern-italy-interior

super-tiny-cabin-northeastern-italy-night

super-tiny-cabin-northeastern-italy-winter
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>