Top
Креативни отворачи за пијалаци

Креативни отворачи за пијалаци

Отворачите за пијалаци секој маж треба да ги има во џеб, во секое време. Овие предмети се најпотребни токму кога најмалку очекуваме. Во прилог погледнете дизајнерски отворачи со форма на очила за сонце, карти, далечински управувач или ланец од велосипед. Кој е вашиот избор? :)

Креативни отворачи за пијалаци

Креативни отворачи за пијалаци

Креативни отворачи за пијалаци

Креативни отворачи за пијалаци

Креативни отворачи за пијалаци

Креативни отворачи за пијалаци

Креативни отворачи за пијалаци

Креативни отворачи за пијалаци

Креативни отворачи за пијалаци


Станете наш facebook фан. Ви Благодариме!
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *