Top
Креативни држачи за вино

Креативни држачи за вино

Дизајерот Choi Jinyoung е креатор на овие интересни дрвени држачи за вино кои претставуваат креативно решение за сместување на омилените шишиња вино. Несомнено ќе им се допаднат на љубителите на вино кои истовремено се и љубители на животните, бидејќи колекцијата се состои од држачи со форма на слон, пингвин, ирвас и доберман.

Креативни држачи за вино

Креативни држачи за вино

Креативни држачи за вино

Креативни држачи за вино


Станете наш facebook фан. Ви Благодариме!
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>