Top
Канцеларија во поп-арт стил

Интересна канцеларија во „поп-арт“ стил

Вработените во лондонската маркетинг агенција „Wieden + Kennedy“ имаат можност да работат во несекојдневни канцеларии во „поп-арт“ стил. Идејното решение за ентериериот на овие канцеларии е на дизајнерското дуо Emily Forgot – Laurie D, кои одлучиле да си „играат“ само со две бои – црна и бела. Исто така, главна карактеристика на канцелариите се големите прозори со кои се постигнува ефект на излог.

Канцеларија во поп-арт стил

Канцеларија во поп-арт стил


Станете наш facebook фан. Ви Благодариме!
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *