Top
kamp-prikolka-za-kucenca9

Камп приколка за мали кученца

Judson Beaumont ја креирал оваа линија од 4 домови за кученца со мал раст. Куќичките се направени од еколошки материјали, вклучуваќи рециклиран алуминиум, иверица и пластика. Шарени и убави, не само што се функционални, туку имаат декоративна намена, додавајќи естетска вредност на современите дворови.

kamp-prikolka-za-kucenca3

kamp-prikolka-za-kucenca6

kamp-prikolka-za-kucenca5

kamp-prikolka-za-kucenca4

kamp-prikolka-za-kucenca2

kamp-prikolka-za-kucenca1

kamp-prikolka-za-kucenca7

kamp-prikolka-za-kucenca8

kamp-prikolka-za-kucenca
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *