Top

Jeremy Scott & Adidas

Дека во модата не постојат граници, покажува Jeremy Scott со неговата нова колекција Adidas ObyO. Несомнено е дека ќе предизвикаат големо внимание.






2 Коментари

Реплицирајте му на IvAnnA Откажете ја репликата

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *