Top

Интересно пакување за млеко

Студио за дизајн од Москва изработило интересен дизајн за бренд производите Milk Good. Преку дискретни бели крави на самото пакување, се нагласува малиот процент на масленост на млекото.


Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *