Top

Македонец дизајнираше клавир инспириран од Lady Gaga

Се чини дека Lady Gaga е непресушен извор на инспирација за дизајнерите ширум светот. Македонецот Апостол Тноковски се запиша на тој список. Имено, тој дизајнираше клавир инспириран од ексцентричната и авангардна Lady Gaga користејќи бела и црна сјајна површина која симулира латекс (омилениот материјал на Gaga). Клавирот го заштити со името HYDRA. Огромно БРАВО за Апостол!!


Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *