Top

Импресивен град од хартија

Графичкиот дизајнер Maciek Janicki од Англија создал фантастична анимација која ја нарекол “Град од хартија”. Улиците, колите, пешачките патеки, објектите, буквално сè е направено од хартија. На видеото е претставена еволуцијата на еден град, а анимацијата е изработена со помош на Render Farm.

Град од хартија

Град од хартија

Град од хартија

Град од хартија
1 Коментар

Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *