Top
Канцелариите на Гугл во Токио

Новите канцеларии на “Гугл” во Токио

Гугл” отсекогаш изненадувал со својот работен амбиент, така е и овојпат. Ова се новите канцеларии во Токио, Јапонија. Ентериерното уредување е дело на креативниот тим на “Klein Dytham”, а е инспирирано од јапонската култура.

Канцелариите на Гугл во Токио

Канцелариите на Гугл во Токио

Канцелариите на Гугл во Токио

Канцелариите на Гугл во Токио

Канцелариите на Гугл во Токио

Канцелариите на Гугл во Токио

Канцелариите на Гугл во Токио

Канцелариите на Гугл во Токио

Канцелариите на Гугл во Токио

Канцелариите на Гугл во Токио

Канцелариите на Гугл во Токио

Канцелариите на Гугл во Токио

Канцелариите на Гугл во Токио

Канцелариите на Гугл во Токио

Канцелариите на Гугл во Токио

Канцелариите на Гугл во Токио

Канцелариите на Гугл во Токио

Канцелариите на Гугл во Токио


Станете наш facebook фан. Ви Благодариме!
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *