Top
1679-kit-3-modulos-jardim-branco-luisa-e-lilian-parrado-1-1200

Хексагонални држачи за саксии

Овие модерни држачи за саксии за цвеќе се дело на архи-сестинското дуо Luisa + Lilian Parrado. Рамката е изработена од полипропиленски цевчиња кои создаваат хексагонални форми, додека пак делот на кој треба да се постави саксија со цвеќе или пак некој украс е изработен од тенок бетон. Овие елегантни држачи се достапни во две бои, бела и црна.

1298-modulo-jardim-preto-luisa-e-lilian-parrado-1-1200

1677-kit-3-modulos-jardim-luisa-e-lilian-parrado-1-1200

garden-modules-luisa-lilian-parrado-2

garden-modules-luisa-lilian-parrado-3

garden-modules-luisa-lilian-parrado-5

garden-modules-luisa-lilian-parrado-6
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>