Top
Fluxa - стилски велосипед за урбани девојки

Fluxa – стилски велосипед за урбани девојки

Виско стилски велосипед наменет за урбани дами кои сакаат да патуваат и спортуваат, истовремено. Велосипедот носи име “Fluxa” и е дело на дизајнерката Callie Clark. Истиот премиено беше претставен на последната модна недела во Њујорк и предизвика огромен интерес.

Fluxa - стилски велосипед за урбани девојки

Fluxa - стилски велосипед за урбани девојки

Fluxa - стилски велосипед за урбани девојки
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *