Top
cubel7

Флексибилно парче мебел со современ дизајн

Кога е во прашање изборот на некое парче мебел, освен што треба да изгледа убаво, треба да биде и практично. Токму такво парче мебел е “Cubel”. Неговиот современ дизајн и флексибилност го прават посебен бидејќи може да се користи во многу различни форми зависно од потребите или посакуваниот изглед на истиот.

cubel6

cubel3

cubel4

cubel2

cubel

cubel1

cubel5
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *