Top
Домашна канцеларија со песочна плажа

Домашна канцеларија со „песочна плажа“

Многу од нас посакуваат да работат од дома, бидејќи на тој начин се чувствуваат поудобно. Но, артистот Justin Kemp смислил нешто уште поинтересно, кое е особено практично за жешките летни денови кои ни претстојат. Имено, тој направил местото под масата да биде исполнето со песок, во кој би можеле да уживаме боси, разладувајќи си го нозете. Подобро ваква канцеларија дома, отколку работа во канцеларија заедно со шефот, нели?

Домашна канцеларија со песочна плажа

Домашна канцеларија со песочна плажа
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *