Top
masi_za_mal_prostor_02

Дизајни на трпезариски маси за мал простор

Оние кои имаат ограничен простор имаат потреба од мебел кој заштедува простор. Масичките кои се расклопуваат заземаат мал простор, што го олеснува нивното складирање. Тие може по потреба да се прошират, доколку на пример имате гости во вашиот дом. Постојат многу уникатни и интересни дизајни кои се собираат како лист, а во продолжение погледнете некои од нив.

masi_za_mal_prostor_01

masi_za_mal_prostor_03

masi_za_mal_prostor_04

masi_za_mal_prostor_05

masi_za_mal_prostor_06

masi_za_mal_prostor_07

masi_za_mal_prostor_08

masi_za_mal_prostor_09
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>