Top

Елегантен дизајн на мал простор

Ова убаво студио, дизајнирано од Jordan Parnass Digital Architecture, овозможува ефикасно користење на секој сантиметар од просторот во станот, создавајќи илузија на поголем простор. Комбинацијата на природна боја на дрво и чисто бели ѕидови допринесува за таа илузија.
Скалите кои водат од спалната до дневната кријат вградени фиоки. Елементите од кујната се поставени на двата паралелни ѕида, што значи дека има место за сè што ѝ е потребно на една домаќинка во кујната. Економичност, функционалност и приватност се зборови кои најдобро го опишуваат неговиот дизајн.
3 Коментари

Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *