Top

Чуден филџан за кафе

Погледнете го овој навистина несекојдневен и чудесен филџан за кафе. Ова парче керамика се чини дека и пркоси на гравитацијата.


Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *