Top

Coffee Time #2

Фенемонално изработен идентитет за кафетерија или производител на кафе. Дело на графичкиот дизајнер Јан Зајбески кој за себе вели дека е огромен консумер на кафиња. Главна инспирација му била аромата на кафето и неговата пасија кон истото. Одлично!


Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *