Top
Cocoon1

“Cocoon tree” за совршено уживање на плажа

Парчето мебел “Cocoon tree”, макар и да е сместено во двор, е создадено за неверојатно уживање на отворено место. Овозможува удобен амбиент за двајца, притоа создавајќи едно приватно, интимно катче кое се постигнува со помош на завесите. Сонце, плажа и “Cocoon tree”. Потребно е нешто повеќе?

Cocoon
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>