Top
Брадести чинии

“Брадести” чинии

Очигледно брадата и мустаќите се вистински светски хит, па освен на облека и накит, нивни апликации има и на некои необични предмети, како на пример овие чинии. Дизајнот на чиниите е дело на Phil Jones, графички дизајнер и гурман.

Со овие чинии ги поздравувам љубителите на убавата храна, но пред сè сите успешни мажи со брада.

Брадести чинии

Брадести чинии

Брадести чинии

Брадести чинии
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *