Top
„Adidas“ патики изработени од картон

„Adidas“ патики изработени од картон

Графичкиот дизајнер Крис Андерсон од Англија реализирал интересен проект – „Adidas“ патики направени од рециклиран картон, обична бела хартија и коноп. Тој вели дека ова е негова визија како ќе изгледаат дел од патиките на „Adidas“ за наредната модна сезона, пролет-лето 2014.

adidas-shoes-cardboard-chris-anderson-iLike-mk-002

adidas-shoes-cardboard-chris-anderson-iLike-mk-003

adidas-shoes-cardboard-chris-anderson-iLike-mk-004

adidas-shoes-cardboard-chris-anderson-iLike-mk-005
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *