Top
W-FEI-iLike-mk-F

„W FEI“ – Ултра модерен лаунч бар во Гуанџу

Овој неодамна отворен бар работи во склоп на реномираниот хотел „W“, кој се наоѓа во кинескиот град Гуанџу. Просторот е опремен луксузно со дизајнерски парчиња мебел, а амбиентот го надополнуваат завесите од оптички влакна кои емитираат продорна светлина создавајќи еден луминисцентен свет.

Лаунч барот „W FEI“ е во целосна реализација на „A.N.D Studio“, а ја понесе престижната награда „Најдобар дизајн на угостителски објект за 2014“.

W-FEI-iLike-mk-002

W-FEI-iLike-mk-003

W-FEI-iLike-mk-004

W-FEI-iLike-mk-005

W-FEI-iLike-mk-006

W-FEI-iLike-mk-007

W-FEI-iLike-mk-008

W-FEI-iLike-mk-009

W-FEI-iLike-mk-010
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *