Top
Enchanting-Home-in-London-F

Волшебен апартман во срцето на Лондон

Даниела Мудабер е архитектка од Британија, која својот дом го замислила и направила како некое рајско катче од бајките. Во домот преовладува бебешко сината боја, покрај основните бела и црна. Изборот на мебел, впечатливите скали, убавите столбови и додатоците од гипс околу прозорите, расветните тела и вратите му даваат дополнителна магија на станот. Станот се наоѓа во една стара зграда во центарот на Лондон.

Enchanting-Home-in-London-1

Enchanting-Home-in-London-2

Enchanting-Home-in-London-3

Enchanting-Home-in-London-4

Enchanting-Home-in-London-5

Enchanting-Home-in-London-6

Enchanting-Home-in-London-7

Enchanting-Home-in-London-8

Enchanting-Home-in-London-9

Enchanting-Home-in-London-10

Enchanting-Home-in-London-11

Enchanting-Home-in-London-12
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>