Top

Вила од 24 коцки

Во Чешка постои вила која се состои од 24 блокови. Ова тридимензионално дело е изработено од Petr Hájek. Вилата е изградена од челик, бетон и стакло. Секоја коцка формира посебна единица со својата намена. Собите се одвоени или со фиксни или со лизгачки ѕидови.


Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *