Top

Urban Station

Супер спој на канцеларија и кафуле е одличен работен простор. Urban Station обезбедува вистинска работна средина за мобилните работници. Просторот е убаво уреден, располага со проектори, LCD монитори, печатари и факс, кафе, оброци и супер-брз интернет. Штета што ни е толку далеку ( се наоѓа во Palermo Soho, област во  Buenos Aires).


2 Коментари

Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *