Top
Kredytowa-iLike-mk-F

Убаво осмислен ентериер во еден стан во Варшава

Младите полски дизајнери Мациеј Курковски и Мациеј Сутула изработиле одлично ентериерно решение за еден простран апартман кој вклучува и конференциска сала. Апартманот, сместен во зграда која датира од 1912 година, се наоѓа во периферниот дел на Варшава, а работниот наслов на проектот е „Kredytowa“. Главна карактеристика на просторот се рачно изработените резби по ѕидовите и подот.

Kredytowa-iLike-mk-002

Kredytowa-iLike-mk-003

Kredytowa-iLike-mk-004

Kredytowa-iLike-mk-005

Kredytowa-iLike-mk-006

Kredytowa-iLike-mk-007

Kredytowa-iLike-mk-008

Kredytowa-iLike-mk-009

Kredytowa-iLike-mk-010

Kredytowa-iLike-mk-011

Kredytowa-iLike-mk-012

Kredytowa-iLike-mk-013

Kredytowa-iLike-mk-014
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>