Top
Убав мал стан за млад брачен пар

Убав мал стан за млад брачен пар

Ова мало станче, кое се наоѓа во централниот дел на Киев, гарантирано ќе ги освои вашите симпатии. Убаво и комфорно место кое ги задоволува сите потреби на една млада брачна двојка. Ентериерното решение е дело на архитектот Алекс Буков од Русија.

Убав мал стан за млад брачен пар

Убав мал стан за млад брачен пар

Убав мал стан за млад брачен пар

Убав мал стан за млад брачен пар

Убав мал стан за млад брачен пар

Убав мал стан за млад брачен пар

Убав мал стан за млад брачен пар

Убав мал стан за млад брачен пар

Убав мал стан за млад брачен пар
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>