Top
suppakids-sneaker-boutique-in-stuttgart-iLike-mk-F

„Suppakids“ – Минималистички уредена продавница за детски обувки

Suppakids“ е новоотворен бутик за детски чевли во Штутгарт, Германија. Просторот е уреден минималистички, но изгледа мошне впечатливо. Речиси сите елементи се изработени од дрво на кое е задржан природниот тоналитет, а вистинско освежување се деталите со небесно сина и жолта боја.

Природниот амбиент е продолжен со изборот на топло-бели ЛЕД светилки, како и гранитниот под.

Целиот концепт го потпишува архитектонското студио „ROK“ од Швајцарија.

suppakids-sneaker-boutique-in-stuttgart-iLike-mk-002

suppakids-sneaker-boutique-in-stuttgart-iLike-mk-003

suppakids-sneaker-boutique-in-stuttgart-iLike-mk-004

suppakids-sneaker-boutique-in-stuttgart-iLike-mk-005

suppakids-sneaker-boutique-in-stuttgart-iLike-mk-006

suppakids-sneaker-boutique-in-stuttgart-iLike-mk-007

suppakids-sneaker-boutique-in-stuttgart-iLike-mk-008

suppakids-sneaker-boutique-in-stuttgart-iLike-mk-009
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *