Top
prva

Стан од 8 метри квадратни со скриени елементи

Kitoko Studio се главните виновници за трансформацијата на овој стан од 8 метри квадратни кој добива сосем поинаков изглед и значење. Истиот се наоѓа во Париз, а бил „слугинска соба“.

Сѐ што има во станот е скриено зад ормарите, односно зад лизгачките врати насликани со флорален принт.

3

4

1

2

5

6

9

10

11

12

13

14

Tiny-Apartment-in-Paris-plan1

Tiny-Apartment-in-Paris-plan2
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>