Top
Sovrshen-komfor-vo-samo-34-metri-kvadratni-Stockholm-iLike-mk

Совршено уреден простор од само 34 м²

Овој шармантен стан се наоѓа во Остермалм, Стокхолм – Шведска. Просторот се одликува со класичен скандинавски шарм – во него преовладува белата боја, има многу дрвени елементи и низа декоративни додатоци купени по пристојни цени од „Икеа“.

Станчето се протега на само 34 метри квадратни, а негова главна карактеристика е стаклениот ѕид кој само просторно ги одделува собата за дневен престој од спалната соба. Стаклениот ѕид е паметно решение за вакво мало станче, со помош на кој е добиен поголем визуелен простор.

Sovrshen-komfor-vo-samo-34-metri-kvadratni-Stockholm-iLike-mk-002

Sovrshen-komfor-vo-samo-34-metri-kvadratni-Stockholm-iLike-mk-003

Sovrshen-komfor-vo-samo-34-metri-kvadratni-Stockholm-iLike-mk-004

Sovrshen-komfor-vo-samo-34-metri-kvadratni-Stockholm-iLike-mk-005

Sovrshen-komfor-vo-samo-34-metri-kvadratni-Stockholm-iLike-mk-006

Sovrshen-komfor-vo-samo-34-metri-kvadratni-Stockholm-iLike-mk-007

Sovrshen-komfor-vo-samo-34-metri-kvadratni-Stockholm-iLike-mk-008

Sovrshen-komfor-vo-samo-34-metri-kvadratni-Stockholm-iLike-mk-009

Sovrshen-komfor-vo-samo-34-metri-kvadratni-Stockholm-iLike-mk-010

Sovrshen-komfor-vo-samo-34-metri-kvadratni-Stockholm-iLike-mk-011

Sovrshen-komfor-vo-samo-34-metri-kvadratni-Stockholm-iLike-mk-012

Sovrshen-komfor-vo-samo-34-metri-kvadratni-Stockholm-iLike-mk-013
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>