Top
Раскошен хотел во Мароко во кој ќе ве третираат како член на кралско семејство

Раскошен хотел во Мароко во кој ќе ве третираат како член на кралско семејство

Името на овој луксузен хотел, чиј изглед е инспириран од големите палати на кралските семејства, е „Namaskar“ и се наоѓа во Мароко. Неговиот раскош го чинат големите златни куполи, богато опремените соби, широките веранди, како и огромните базени. Неговиот персонал е специјално обучен и се однесува со особена почит кон гостите. Во овој хотел секој посетител е третиран како член на кралско семејство. Ноќевањето чини од 650 до 2.200 американски долари.

palais-namaskar-hotel-iLike-mk-f

palais-namaskar-hotel-iLike-mk-2

palais-namaskar-hotel-iLike-mk-3

palais-namaskar-hotel-iLike-mk-4

palais-namaskar-hotel-iLike-mk-6

palais-namaskar-hotel-iLike-mk-7

palais-namaskar-hotel-iLike-mk-8

palais-namaskar-hotel-iLike-mk-9

palais-namaskar-hotel-iLike-mk-10

palais-namaskar-hotel-iLike-mk-11

palais-namaskar-hotel-iLike-mk-12

palais-namaskar-hotel-iLike-mk-13
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *