Top
loft-9b-garnishes-well-balanced-hipster-modernity-iLike-mk-F

„Поткровје 9Б“ – Модерно поткровје со винтиџ елементи во Софија

Младата брачна двојка, Венета Николова и Димитар Караниколов, после неколкугодишна работа во Лондон решила да се врати во својот роден град Софија и да основа свој дом. Тие неколку месеци биле во потрага по идеалното семејно катче, па така го нашле ова поткровје во една новоизградена зграда лоцирана во периферијата на Софија, Бугарија.

Просторот го опремувале сами и тоа цели две години бидејќи сакале секој сантиметар од него да биде испланиран според нивните желби и потреби. „Поткровје 9Б“ е модерно уреден простор со интересни винтиџ елементи кои му даваат дополнителен шарм и прекрасна тераса.

Инаку, Венета е дизајнер по професија, а нејзиниот партнер е архитект.

loft-9b-garnishes-well-balanced-hipster-modernity-(1)

loft-9b-garnishes-well-balanced-hipster-modernity-1-720x447

loft-9b-garnishes-well-balanced-hipster-modernity-2

loft-9b-garnishes-well-balanced-hipster-modernity-3-720x480

loft-9b-garnishes-well-balanced-hipster-modernity-4

loft-9b-garnishes-well-balanced-hipster-modernity-5-720x480

loft-9b-garnishes-well-balanced-hipster-modernity-6-720x409

loft-9b-garnishes-well-balanced-hipster-modernity-7-720x397

loft-9b-garnishes-well-balanced-hipster-modernity-8

loft-9b-garnishes-well-balanced-hipster-modernity-9

loft-9b-garnishes-well-balanced-hipster-modernity-10

loft-9b-garnishes-well-balanced-hipster-modernity-12-720x518

loft-9b-garnishes-well-balanced-hipster-modernity-13

loft-9b-garnishes-well-balanced-hipster-modernity-14-720x469

loft-9b-garnishes-well-balanced-hipster-modernity-15-720x452

loft-9b-garnishes-well-balanced-hipster-modernity-16-720x500

loft-9b-garnishes-well-balanced-hipster-modernity-17-720x464

loft-9b-garnishes-well-balanced-hipster-modernity-18-720x480

loft-9b-garnishes-well-balanced-hipster-modernity-19-720x515

loft-9b-garnishes-well-balanced-hipster-modernity-20-720x504

loft-9b-garnishes-well-balanced-hipster-modernity-21-720x480

loft-9b-garnishes-well-balanced-hipster-modernity-22-720x480

loft-9b-garnishes-well-balanced-hipster-modernity-23-720x454

loft-9b-garnishes-well-balanced-hipster-modernity-24

loft-9b-garnishes-well-balanced-hipster-modernity-25-720x439

loft-9b-garnishes-well-balanced-hipster-modernity-26

loft-9b-garnishes-well-balanced-hipster-modernity-27-720x389

Погледнете го проектот за „Поткровје 9Б“.

loft-9b-garnishes-well-balanced-hipster-modernity-28-720x444-(1)

loft-9b-garnishes-well-balanced-hipster-modernity-29-713x720
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>