Top

Playhouse

Оваа куќа се наоѓа во Bumi Serpong Damai, Tangerang. Основната идеја врз кој е концепиран објектот се детските игралишта, со што децата имаат можност да се спуштаат на првото ниво преку лизгалка. Оттаму потекнува и нејзиното име – Playhouse.


Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>