Top
Oxford-Bookstore-in-New-Delhi-iLike-mk-F

Продавница за книги и кафе-бар во Њу Делхи

Француското архитектонско студио „Normal Studio“ направи проект од кој подоцна беше реализирана продавница за книги, во која доминира белата боја. Во склоп на продавницата функционира и кафетерија за љубителите на кофеинските пијалаци и убавиот пишан збор. Продавницата се наоѓа во Њу Делхи, Индија.

Oxford-Bookstore-in-New-Delhi-iLike-mk-002

Oxford-Bookstore-in-New-Delhi-iLike-mk-003

Oxford-Bookstore-in-New-Delhi-iLike-mk-004

Oxford-Bookstore-in-New-Delhi-iLike-mk-005

Oxford-Bookstore-in-New-Delhi-iLike-mk-006

Oxford-Bookstore-in-New-Delhi-iLike-mk-007

Oxford-Bookstore-in-New-Delhi-iLike-mk-008

Oxford-Bookstore-in-New-Delhi-iLike-mk-009

Oxford-Bookstore-in-New-Delhi-iLike-mk-010

Oxford-Bookstore-in-New-Delhi-iLike-mk-011
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *