Top
Новите канцеларии на „Пинтерест“ во Сан Франциско

Новите канцеларии на „Пинтерест“ во Сан Франциско

Новите канцеларии на социјалната мрежа „Пинтерест“ се наоѓаат во Сан Франциско, поточно во предградието Пало Алто. Архи компаниите „All of the Above“ и „First Office“ успеале да направат одличен работен амбиент за 300 луѓе. Вкупната корисна површина изнесува 4.000 метри квадратни.

Pinterest-iLike-mk-002

Pinterest-iLike-mk-003

Pinterest-iLike-mk-004

Pinterest-iLike-mk-005

Pinterest-iLike-mk-006

Pinterest-iLike-mk-007

Pinterest-iLike-mk-008

Pinterest-iLike-mk-009

Pinterest-iLike-mk-010


Станете наш facebook фан. Ви Благодариме!
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *