Top
001p19j154dn814nv1tti12aq1p6g17cm1b

Модерно поткровје за млад љубовен пар во Братислава

Архитектите од студиото „RU.LЕЅ“ изработиле одлично решение за поткровје кое во целост ги задоволува потребите на една млада љубовна двојка. Тие концепирале модерно уреден стан со примена на мебел со минималистички дизајн, со цел да се постигне удобно сместување, чисти линии и комфор. Бидејќи се работи за релативно мало поткровје, најзастапени се светлите бои кои обезбедуваат визуелно поголем простор. Сепак, вистински контраст е постигнат со конструкцијата за скалите и плафонските светла кои се во црна боја.

Вистинско освежување претставува малиот мозаик од шарени плочки во делот на кујната, како и амбиенталното светло во сина боја.

Ова убаво поткровје се наоѓа во Братислава, Словачка.

1dZGrosIwy0l8BEtgVDY6Bwgb3i0YW

p19j1uj7qd14a8vig1565cujpg5j

p19j1vme421o9i1i1v1ibjvne70uj

p19j1vq3ef9a25ia1mgb1vq81oqpl

p19j14giro1jp5vlg1i4sh2gschl

p19j14i1nc4ql1aad66l60qvg1n

p19j14m85s1buc18rn1trufsajb3p

p19j14ourllumsoa1273ict1uscr

p19j14piklnjc171h1orlatc2jst

p19j14r3q2t1dnsf13ulr1u17hm11

p19j14rpqd4ct1amm1s6brl7u0014

p19j14rpqi1t6ukmk6748629hl15

p19j15k9ou1ls5hnh176p1jm13k21n

p19j15keackol1g06fbf1t451hjp1p

p19j16tvd21rmaep51icnfslhrrt

p19j16uur61ncs1pdubo91qoig8q11

p19j154dmqccfu82163t6re1po19

p19j155dm8m4g1gv3172k183954d1h

p19j155dm21ps5l8o19jges9e581g

p19j167u561hc76bbp2h13hp544j

p19j178ur41eb811j5143718d81l2nj

p19j15530u1be21kb53d16ma1gkc1f
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>