Top
kuka-so-golem-bazen-iLike-mk-F

Модерно уредена куќа со базен од 90м²

Првичната намена на овој објект, кој се наоѓа во едно село во Канада, била да служи како викендица. Но, подоцна сопствениците одлучиле да го адаптираат во простор за секојдневно живеење кој ќе ги задоволува сите потреби. Објектот е изработен од природни материјали со големи стаклени површини кон базенот од 90 метри квадратни. Дворот е одлично хортикултурно уреден.

kuka-so-golem-bazen-iLike-mk-002

kuka-so-golem-bazen-iLike-mk-003

kuka-so-golem-bazen-iLike-mk-004

kuka-so-golem-bazen-iLike-mk-005

kuka-so-golem-bazen-iLike-mk-006

kuka-so-golem-bazen-iLike-mk-007

kuka-so-golem-bazen-iLike-mk-008

kuka-so-golem-bazen-iLike-mk-009

kuka-so-golem-bazen-iLike-mk-010
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>