Top
architecture-modern-apartment-2

Минималистички апартман во Киев кој зрачи топлина

Дизајниран од Sergey Makhno Architects, овој минималистички стан во Киев, Украина е вистинско топло катче.  Отворената дневна соба и трпезарискиот простор претставуваат социјално јадро на домот. Високиот контраст на бои создава динамичен, речиси хипнотизирачки ефект. Зелениот тросед и фотелји даваат живост на сивата и бела позадина.

modern-apartment-2-1

modern-apartment-4-1

modern-apartment-6-1

modern-apartment-3

modern-apartment-1-1

modern-apartment-8-1

modern-apartment-7-1

modern-apartment-9-1

modern-apartment-10-1

modern-apartment-11-1

modern-apartment-12

modern-apartment-13

modern-apartment-14

modern-apartment-15
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *